Badoo slappte harforleden sin nya funktion som heter ‘Badoo Live’

Detta utfor det mojligt forut medlemmar att vara vardar forut live stremaing som alla andra Badoo medlemmar kan betrakta och flodforgrening i. Tittarna har mojligheten att ge bort presenter till de som haller i sandingen som dessa individer kan i sin tur konsumera for att oka deras popularitet. De som ar vardar for sjalva live sandingen a andra sidan uppmuntras att ha ett “mal” som de kommer att fullborda nar de nar en speciell totalbelopp av krediter som just uppnatts i genom streaming sessionen. Dessa mal kan besta nagot basalt som attatt ata med fotterna, sjunga en sang, eller nagot annat utover det vanliga.

Badoo Profilkvalitet

  • Badoo inneha en vidstrackt fotoforsakringsprocess for att forsakra sig om att en anvandares profilbild ar en konkret bild av de sjalva.
  • Profilverifieringsprocessen kraver att anvandarna kopplar sitt konto till en valfri social media konto eller telefon.
  • Anvandare kan meddela misstanksamma konton och ifall det bevisas att de ej ar riktiga sa kommer kontot i franga att raderas.
  • Anvandare kan ej plocka skarmdumpar medan de anvander appen
  • Ange dina “dejting-intentioner”
  • Profilerna ar typ detaljerade
  • Profilbilder ar synliga forut alla, helt gratis

Helhetsintrycket fran profilinformationen ar skroplig

Till skiljaktighet fran andra dejtingsidor dar du svarar kungen fragor och gar igenom personlighetstester sa kan du hos Badoo endast kora dina intressen fran en stor och lang upprakning. Du kan ej se medlemmarnas asikter ifall amnen som religion, tristess etc.

Pro att peppa sina konsument att lagga upp avta basta bilder och fylla i sina profiler sa har Badoo utformat ett profilsystem. Ju hogre din poang ar desto hogre ar din synlighet kungen sjalva plattformen. Pro att initiera ta emot omdome fran andra anvandare sa tvingas du ladda upp minst 3 bilder av dig personligen. Andra anvandare som ser din profil genom Encounters kan spartanskt betygsatta din profil.

Dessutom ifall profil poang ar avsedda forut att bestamma vem som ar popularast hos anvandarna fran plattformen sa baseras det helt utifran anvandarens utseende i och med andra konsument kan betygsatta dig blott i genom att betrakta dina bilder, tillika utan att nodvandigtvis utrona din profil. Dessutom med den noggranna verifieringsprocessen som tillhandahalls fran Badoo sa kommer falska profiler att slinka genom alltemellanat.

Det finns manga artiklar skrivna ifall just detta pa webben. Bara 2-3 minuter efter att du skapat var test profil sa fick vi 4 budskap forfragningar fran annorlunda kvinnor som ville chatta med oss. Det har ar en typ misstanksamt betende ehuru kontot just skapats, utan bild och ingen information alls om personen bakom dent.

Enligt demografin sa var forhallandet mellan manliga och kvinnliga individer pa Badoo ar 2009 , med huvudsakligen man som tydligt befallande. Pa senare epok har dock siffrorna andrats en fraktion och fler kvinnliga profiler har skapats dar ett antal av dessa ar uppenbara falska profiler med avsikt att appellera fler folk till plattformen. Kom ihag dock att profiler kan stallas in sa att dessa aven kan beskadas av inte medlemmar. Det finns pa grund av manga kvinnliga sa kallade “lock profiler” kungen Badoo med primara och enda kissbrides.com du kan prova hГ¤r syftet att fresta man att skrida med gallande webbplatsen pro att chatta med dessa “kvinnliga” sa kallade brukare.

Sammantaget bedomer vi att Badoos profil kvalitet ligger kungen laga 2 av mojliga 5. Bristen kungen profil anpassningar gor det uppenbart att Badoo ar en sate pro korta proportion och inte pro mer seriosa typer fran forhallanden.

Plattformen lagger stor massa pa bilder och utseende samtidigt som man asidosatter personliga asikter.Visst, det ar mojligt att valja engagemang och det finns manga olika falt dar du kan ange information om dig personligen men de flesta fran dessa forsummas av anvandarna i och med de ej ar obligatoriska.