Sofia, Charlotte sam Simeon kommer fran skild kyrkliga sammanhang

Att plocka en java tillsamman en behover icke vara en stor manick

– darborta har mi nagon lara. Magnus Malm brukar kackla forsavitt att vi inom kyrkan ej ovas i att hor vara emotione. Vi befinner sig sa mana forsavitt att liv riktig att vi icke utforskar vara kanslor inte me tittar de dar saso vilseledande. Det astadkomme i sin flax att vi inte forstar oss sjalva och att vi itu fobi ick vagar dejta nagon.

Sofia fran EFS, Charlotte av EFK samt Simeon a Pingst. Skada do delar bilden av hur ansvarig dom sett upp mot krafti standarden pro hurdan karl skall grubbla runtom relationer. De sta sig med ifall att det befinner sig centralt att grubbla langsiktigt sam att inte forolampa en, andock sorjer samtidigt att e overdrivet fokus villig aktenskapet kan dana hinder forut manniskor.

Varenda omoder i verkliga livet i stallet och motas nagon

– Jag minns ett anforare mig hade nar mi varenda tonaring som sa att hon skulle viga sig med saken da forsta personen hon kysste. Det blev utgangslaget for undertecknad saso femtonaring, berattar Sofia.

– hoppsa, det befinner si ju nago fasansfull borda. Omedelbar har mi kysst en, omedelbar amna vi viga oss, anser Simeon samt samtliga tre skrattar.

I dag befinner sig Sofia allena anforare for tonaringar samt detaljerad tillsamman att bidra flertal bilder itu bade aktenskap samt singelskap.

– I kyrkan snackar vi vanligtvis ifall giftermalet saso malet for allihopa andra foresats. Hane kan lyssna pa vittnesbord itu typen ”Nar jag brollo mej sam fick baby forstod jag meningen tillsamman livet”, vilket kan besta haftig att lyssna p pro en sasom befinner sig ensamstaende.

– I Bibeln star det ”Om du brinner fran lust, odla aktenskapsbunden dig” men ifall hane icke har nagon att gifta sig tillsammans, vad skal man foreta bruten sin atra? Saken da ager herre ju haft darnast karl varenda 15. Mi tror manga brottas tillsamman att inse att livet age avsikt och att herre kan existera i betydelsefulla relationer fasta hane icke befinner sig gift. Det befinner sig klart att sjalv hade aktenskapsbunden jag forsavitt mi kunnat, andock det ar ej sa latt.

– Mindre pladder sam mer agera. Gallande Honokonferensen exempelvi, darbort star man enbart och tittar gallande varandra i stallet darfor att ga fram och konversera. Vi tvungen bliva modigare sam understa dejta mer.

– mi onskar ocksa mer raka puckar, att vi tor saga sasom det befinner sig. Men darpa fattar mi ocksa att det kan skramma bort personer forsavit karl befinner sig forut hetsig. Om hane tar det sakta.

– fixerad forsavitt ytterligar skulle skrida emot normen sam understa salufora https://kissbrides.com/sv/schweiziska-kvinnor/ varandra kungen e mer naturligt taktik skulle vi skapa en annan kultur.

– mig har varit nago bit kungen kristna dejtingsajter villig webbe samt har forvanats kvar hurdan massa unga saso finns darbort. Emedan tanker sjalv: andock hursa befinner sig du narvarande? Kanske inneha natdejtingen gjort oss mer bekvama odla att vi ick tor greppa initiativ nar vi traffa. Mig tanker att vi maste bli battre pa att beratta forsavit att vi vill motas e, tipsa varandra om singlar sam besta generosa med vara kontakter.

Ehur Simeon, Sofia samt Charlotte tror att det kan vara enklare att traffa sin livspartner nar hane befinner si 20 alldenstund man har mer tid att hanga enbart darfor att hane trivs tillsamman, finns det fordelar tillsammans att finna e aven framtid i livet.

– forsavit karl hittar en nar hane befinner sig ovanfor 30 finns det goda chanser att det sta si darfor att hane blivit mer stabil i vem karl ar. Hane kanner til mer hur sa man vill samt age mer realistiska forvantningar kungen e forhallande, uppge Charlotte.

– Ja, killar utstot kyrkan titta icke automatiskt e altare fore sig nar karl borjat dejta. Dom kan spontant anfora: ‘Vad go ni befinner sig!’ sam emedan kanner mi: ‘Vad harligt att ni uppge det sa att mig kanner til’. Sjalv upplever att kristna killar ej ar identiska enastaende villig kansloyttranden.